Faceți căutări pe acest blog

vineri, 18 februarie 2011

Bluze


Bluza dama cu maneca scurta si cu o croiala moderna in colturi la terminatie. Bluza are atasata o esarfa care se poate purta legata in jurul gatului si un decolteu in forma de V. Manechinul din imagine poarta marimea L. Compozitie material: 95% vascoza, 5% elastan. Marca de prestigiu.

Pret: 27 Ron


Bluza dama cu maneca foarte scurta tip fluture si decolteu adanc in forma de V. In talie are aplicat un cordon care se leaga in partea din spate. Manechinul din imagine poarta marimea 36. Lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 70 cm. Compozitie material: 90% polyester, 10% elastan.

Pret: 45 Ron


Bluza dama, confectionata din matase, vaporoasa, dublata, ideala tinutelor casual din sezonul de vara. In partea din fata si la terminatia manecii, bluza are cusatura ornamentala in culoare contrastanta. La marimea S, circumferinta taliei este de aproximativ 83-84 cm, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 65 cm. Compozitie material: 100% matase; dublura: 100% poliester.

Pret:45 Ron


Bluza dama, decoltata, dublata in partea de sus a fetei. Cu o croiala moderna si rafinata bluza poate fi usor de asortat. Manechinul din imagine poarta marimea 38. Compozitie material: 95% vascoza, 5% elastan.

Pret: 35 Ron


Bluza dama, maneca raglan gen clopot si elastic in talie. Confectionata dintr-un material confortabil, bluza este ideala tinutelor casual. Manechinul din imagine poarta marimea M. Lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 70 cm. Compozitie material: 95% vascoza, 5% elastan.

Pret: 46 Ron


Bluza dama, croiala dreapta, maneca lunga gen clopot desfacuta pe cusatura interioara. Confectionata din voal, dublata cu captuseala, bluza este ideala tinutelor elegante si ocaziilor speciale. Manechinul din imagine poarta marimea 36. Circumferinta taliei este de aproximativ 69-70 cm, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 77 cm. Accesoriul din imagine nu este inclus in pret. Compozitie material: 100% poliester.
Avem si pe galben.

Pret: 55 ron


Avem si pe gri.

Pret: 46 Ron


Bluza dama, inchisa pe mijlocul fetei cu capse, cusatura sub bust si gluga pe spate. In partea din fata are aplicate doua buzunare si cordon subtire care se leaga in partea din spate. Practica si confortabila, bluza este ideala tinutelor casual-sport. Manechinul din imagine poarta marimea 34. Lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 75 cm. Compozitie material: 100% bumbac.

Pret:46 Ron



Bluza dama, decolteu rotund, cusatura sub bust. Pe mijlocul fetei bluza are aplicat un fermoar metalic fantezi si strasuri metalice pe umeri. Este confectionata din doua tipuri de material: unul imprimat si celalalt uni. Lejera, confortabila, bluza este ideala tinutelor casual. La marimea M circumferinta taliel este de aproximativ 70-71 cm, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui 70 cm. Compozitie material: 93% bumbac, 17% polyester. Marca de prestigiu.Avem si pe albastru.

Pret:45 Ron



Bluza dama, maneca scurta chimono si decolteu rotund. Practica si confortabila, confectionata dintr-un material subtire, bluza este ideala tinutelor casual. La marimea L, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 79 cm. Compozitie material: 100% vascoza.

Pret: 38 Ron


Pret:45 Ron


Bluza dama , compozitie : 95% bumbac,5% elastan.

Pret: 35 Ron


Bluza dama , compozitie : 71% polyester, 20% vascoza, 9 % fibre metalice, vesta 100 % bumbac.

Pret:45 Ron


Bluza dama ,compozitie: 65% polyester,35% vascoza.Cureaua este inlusa in pret

Pret:40 Ron [se poate negocia in functie de restul comenzii]


Bluza dama ,compozitie: 65% polyester,35% vascoza.Cureaua este inlusa in pret.

Pret: 38 Ron


Bluza dama cu manecile 3/4,compozitie : 100% bumbac

Pret: 45 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu