Faceți căutări pe acest blog

vineri, 18 februarie 2011

Blaizere


Bleizer dama, maneca lunga,desfacut in partea din fata. Croiala in colturi, confectionat dintr-un material subtire, strech, bleizerul este ideal tinutelor casual. La marimea 38 lungimea bleizerului, masurat pe mijlocul spatelui este de 76,5 cm. Compozitie material: 100% bumbac.

Pret: 45 Ron


Bleizer dama, un bleizer cu spatele din dantela si maneca trei sferturi usor bufanta pe capul de maneca. Accesoriul din imagine nu este inclus in pret. La marimea 38 lungimea bleizerului masurat pe mijlocul spatelui este de 52 cm. Compozitie material: 100% vascoza; dantela: 100% polyester.

Pret: 45 Ron


Bleizer dama ,compozitie : 94% vascoza,6% elastan.

Pret: 45 Ron


Bleizer dama , compozitie : 77 % acryl si 23 % polyamida.

Pret: 27 Ron


Bleizer dama cu maneca trei sferturi, scurt pana sub bust. Se inchide pe mijlocul fetei cu nasturi si are decolteu rotund foarte adanc. Manechinul din imagine poarta marimea S. Lungimea bleizerului, masurat pe mijlocul spatelui este de 34,5 cm. Compozitie material: 70% vascoza, 30% naylon. Marca de prestigiu.

Pret: 30 Ron


Bleizer dama, maneca lunga, adecvat tinutelor casual. In partea de jos are aplicate doua volane suprapuse, dintre care unul din dantela. La marimea 40, lungimea bleizerului masurat pe mijlocul spatelui este de 68 cm. Compozitie :95% vascoza, 5% elastan.

Pret: 46 Ron

Comanda minima este de 100 Ron, puteti alege un articol de aici si unul din alta categorie.

Un comentariu: