Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 februarie 2011

Pandantive - Totul la 17 Ron !

Gentute de seara

TOTUL LA DOAR 35 RON


TOTUL LA DOAR 35 RON dar se pot face si reduceri pana pana la pretul de 30 Ron

Geci, hanorace, sacouri, veste.

Pret: 75 Ron
Pret: 55 Ron
Pret: 45 Ron
Avem si pe mov.
Pret: 40 Ron
Pret: 30 Ron
Pret: 35 Ron

Shoes

Pret: 55 Ron


Pret: 110 Ron

Pret:110 Ron
Pret:110 Ron
Pantofi dama, varf rotund si bareta lata peste picior. Practici si comozi pantofii sunt ideali tinutelor casual. Inaltime tocului 8 cm. La marimea 38, talpa masurata in interior este de aproximativ 24 cm. Confectionati din: exterior piele ecologica si material textil, interior piele.

Pret:95 Ron
Pret: 95 Ron

Pret:75 Ron
Pret: 80 Ron

Pret: 45 Ron

Avem si pe albastru.
Pret: 75 ron
Pret: 95 ron, avem si pe albastru.

Pret: 55 Ron


Pret: 75 Ron

Avem si pe bej.
Pret: 75 Ron

vineri, 18 februarie 2011

Body


Corset Slim 'N Lift




Pret incredibil: 35 Ron [fata de peste un milion cat vedem in reclamele TV]

Sutien Push-up !




Pret: 35 Ron



Aparat pentru marirea sanilor!

Easy Curves este un aparat de fitness pentru marirea si tonifierea bustului pentru ca doar prin exercitiu se intareste musculatura sanilor.

Easy Curves se bazeaza pe un sistem unic de rezistenta dubla ce actioneaza atat atunci cand trageti, dar si atunci cand impingeti in timpul exercitiilor, astfel putand lucra multe grupe de muschi de la nivelul abdomenului, spatelui si pieptului, dar si ale bratelor. Aparatul Easy Curves ridica, tonifica si mareste bustul. Dupa doar 5 minute de exercitii zilnice, veti observa rezultate in maxim 30 de zile.

Pret: 55 Ron



Invizibilul Tummy Trimmer este o piesa de imbracaminte care nu se vede sub alte haine si care te ajuta sa scapi de cateva kilograme in plus instantaneu.

Rochia arata perfect pe tine cu exceptia acelei zone e abdomenul prea mare. Acum exista acest corset care sa te ajute exact in acea zona. Invizibilul Tummy Trimmer este facut dintr-o tesatura elastica. Atat de fin incat este nedetectabil sub haine.

Partea dubla din fata ajuta la un abdomen mai plat, iar partile laterale mai elastice iti subtiaza talia.

Invisible Tummy Trimmer nu lasa nimic la vedere, doar o linie perfecta imediat de sub sani pana pe solduri. Oricine poate beneficia de el, de la persoane mai scunde pana la cele cu inaltime mai mare.

Nota: Acest produs este considerat a fi o piesa de imbracaminte intima si nu poate schimbat dupa ce a fost probat.

Marimi:

M (76-86 cm.)
L (86-96 cm.)
XL (96-106 cm.)
XXL (106-116 cm.)

Pret: 22 Ron

Extensii de par


Vindem extensii de par cu microrings sau cheratina din par NATURAL [ce se poate vopsi sau coafa fara probleme] la pretul de 3 lei suvita. Comanda minima este de 25 suvite. Avem culorile: blond, negru si ciocolatiu dar ele se pot vopsi.

Rochii de ocazie




Rochie dama, decolteu adanc in V, cu maneca trei sferturi stransa pe mijloc cu doua snururi. Sub bust rochia are aplicata o banda pe care sunt aplicate margele. Confectionata dintr-un material confortabil, rochia este ideala tinutelor casual-elegant. La marimea 38, lungimea rochiei, masurata pe mijlocul spatelui este de 82 cm. Compozitie material: 100% vascoza.

Pret: 50 Ron



Rochie dama, mini, stil sport. Se inchide cu butoni metalici pe umeri si fermoar pe cusatura laterala. In partea din fata rochia are aplicate doua buzunare cu clapite, iar pe spate are forma de buzunar cu fermoar. La marimea L circumferinta taliei este de aproximativ 79-80 cm, lungimea rochiei masurata pe mijlocul spatelui 78,5 cm. Compozitie material: 100% bumbac.

Pret: 55 Ron


Rochie dama, mini, cu umerii goi, inchisa pe mijlocul spatelui cu fermoar. In cusaturile laterale are atasata o panglica satinata care se leaga in partea din fata a rochiei. Manechinul din imagine poarta marimea 36. Circumferinta taliei este de aproximativ 65-66 cm, circumferinta soldului aproximativ 86-87 cm, lungimea rochiei masurata pe mijlocul spatelui 66,5 cm. Compozitie material: 97% bumbac, 3% elastan.

Pret: 60 Ron


Rochie dama, mini, captusita, inchisa pe mijlocul spatelui cu fermoar. Confectionata din piele ecologica pe suport textil, rochia este ideala tinutelor de club si ocaziilor speciale. Manechinul din imagine poarta marimea S. Compozitie material: 50% polyuretan, 30% vascoza, 20% polyester.

Pret: 75 Ron


Rochie dama, mini, mulata pe corp, inchisa pe mijlocul spatelui cu fermoar. Manechinul din imagine poarta marimea 40. Accesoriul nu este inclus in pret. Compozitie material: 88% polyamida, 12% fir metalic, 10% polyester.

Pret: 50 Ron


Rochie dama, mini, captusita cu corsaj si fusta din volane in cascada. Corsajul are clini de formare a bustului, taietura sub bust si in talie. Se inchide cu fermoar ascuns pe cusatura laterala. La marimea 38 lungimea rochiei masurata pe mijlocul spatelui este de 61,5 cm, circumferinta taliei este de aproximativ 68-69 cm. Compozitie material: 100% poliester.

Pret: 50 ron


Ultimele 3 sunt fiecare 55 Ron

Avem si pe gri.
Pret: 40 Ron

Bluze


Bluza dama cu maneca scurta si cu o croiala moderna in colturi la terminatie. Bluza are atasata o esarfa care se poate purta legata in jurul gatului si un decolteu in forma de V. Manechinul din imagine poarta marimea L. Compozitie material: 95% vascoza, 5% elastan. Marca de prestigiu.

Pret: 27 Ron


Bluza dama cu maneca foarte scurta tip fluture si decolteu adanc in forma de V. In talie are aplicat un cordon care se leaga in partea din spate. Manechinul din imagine poarta marimea 36. Lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 70 cm. Compozitie material: 90% polyester, 10% elastan.

Pret: 45 Ron


Bluza dama, confectionata din matase, vaporoasa, dublata, ideala tinutelor casual din sezonul de vara. In partea din fata si la terminatia manecii, bluza are cusatura ornamentala in culoare contrastanta. La marimea S, circumferinta taliei este de aproximativ 83-84 cm, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 65 cm. Compozitie material: 100% matase; dublura: 100% poliester.

Pret:45 Ron


Bluza dama, decoltata, dublata in partea de sus a fetei. Cu o croiala moderna si rafinata bluza poate fi usor de asortat. Manechinul din imagine poarta marimea 38. Compozitie material: 95% vascoza, 5% elastan.

Pret: 35 Ron


Bluza dama, maneca raglan gen clopot si elastic in talie. Confectionata dintr-un material confortabil, bluza este ideala tinutelor casual. Manechinul din imagine poarta marimea M. Lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 70 cm. Compozitie material: 95% vascoza, 5% elastan.

Pret: 46 Ron


Bluza dama, croiala dreapta, maneca lunga gen clopot desfacuta pe cusatura interioara. Confectionata din voal, dublata cu captuseala, bluza este ideala tinutelor elegante si ocaziilor speciale. Manechinul din imagine poarta marimea 36. Circumferinta taliei este de aproximativ 69-70 cm, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 77 cm. Accesoriul din imagine nu este inclus in pret. Compozitie material: 100% poliester.
Avem si pe galben.

Pret: 55 ron


Avem si pe gri.

Pret: 46 Ron


Bluza dama, inchisa pe mijlocul fetei cu capse, cusatura sub bust si gluga pe spate. In partea din fata are aplicate doua buzunare si cordon subtire care se leaga in partea din spate. Practica si confortabila, bluza este ideala tinutelor casual-sport. Manechinul din imagine poarta marimea 34. Lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 75 cm. Compozitie material: 100% bumbac.

Pret:46 Ron



Bluza dama, decolteu rotund, cusatura sub bust. Pe mijlocul fetei bluza are aplicat un fermoar metalic fantezi si strasuri metalice pe umeri. Este confectionata din doua tipuri de material: unul imprimat si celalalt uni. Lejera, confortabila, bluza este ideala tinutelor casual. La marimea M circumferinta taliel este de aproximativ 70-71 cm, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui 70 cm. Compozitie material: 93% bumbac, 17% polyester. Marca de prestigiu.Avem si pe albastru.

Pret:45 Ron



Bluza dama, maneca scurta chimono si decolteu rotund. Practica si confortabila, confectionata dintr-un material subtire, bluza este ideala tinutelor casual. La marimea L, lungimea bluzei masurata pe mijlocul spatelui este de 79 cm. Compozitie material: 100% vascoza.

Pret: 38 Ron


Pret:45 Ron


Bluza dama , compozitie : 95% bumbac,5% elastan.

Pret: 35 Ron


Bluza dama , compozitie : 71% polyester, 20% vascoza, 9 % fibre metalice, vesta 100 % bumbac.

Pret:45 Ron


Bluza dama ,compozitie: 65% polyester,35% vascoza.Cureaua este inlusa in pret

Pret:40 Ron [se poate negocia in functie de restul comenzii]


Bluza dama ,compozitie: 65% polyester,35% vascoza.Cureaua este inlusa in pret.

Pret: 38 Ron


Bluza dama cu manecile 3/4,compozitie : 100% bumbac

Pret: 45 Ron